Vanaf 1 april 2024 is ons Filiaal Deurne open op maandag maar gesloten op donderdag / In de zomermaanden Juli en Augustus is onze winkel in Schoten op maandag gesloten.
Logo Hifi Corner High Fidelity
Over ons

Hifi Corner België

De ultieme bestemming voor audioliefhebbers! Bij Hifi Corner België zijn we gepassioneerd door hoogwaardige audioapparatuur en streven we ernaar onze klanten te voorzien van de best mogelijke ervaring bij het kiezen en kopen van hun perfecte audiosysteem.

We zijn ook toegewijd aan het leveren van uitstekende klantenservice. We begrijpen dat de aankoop van hifi-apparatuur een belangrijke investering is en we willen ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen en de service die ze ontvangen.

Ons assortiment is uitgebreid en omvat hifi stereo, surround-systemen, aangepaste inbouwinstallaties, streaming-oplossingen en nog veel meer. We begrijpen dat elk huis en elke klant uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aan uw specifieke behoeften en wensen voldoen.

We zijn blij om te zeggen dat we een grote en loyale klantenkring hebben opgebouwd, waaronder muziekliefhebbers, audiofielen en professionals in de muziekindustrie. Daarom juist zijn we trots op onze reputatie als een betrouwbare en vertrouwde bron voor hoogwaardige hifi-apparatuur in België.

Leer ons kennen

Gepassioneerd over het leveren van de best mogelijke
geluids- en kijkervaring aan onze klanten.

Missie

Ons bedrijf is opgericht met één doel voor ogen: het leveren van de hoogste kwaliteit audioapparatuur en accessoires aan onze klanten. We hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben de kennis en expertise om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke behoeften.

Visie

Bij Hifi Corner geloven we dat iedereen het recht heeft op de best mogelijke audiokwaliteit, of u nu een beginnende audioliefhebber bent of een doorgewinterde expert. Daarom bieden we een breed scala aan producten van toonaangevende merken. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige luidsprekers, versterkers, platenspelers, of andere accessoires, wij hebben het allemaal.

Ontdek onze winkels

Onze experts helpen u graag verder!

Hifi Corner Antwerpen

Sint-Katelijnevest 53 2000 Antwerpen

Hifi Corner Deurne

Jozef Verbovenlei 54, 2100 Antwerpen

Hifi Corner Schoten

Paalstraat 128, 2900 Schoten

Op zoek naar de beste hifi-apparatuur?

We kijken ernaar uit om u te helpen de perfecte producten te vinden voor uw behoeften en om u de best mogelijke service te bieden. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste producten.

Prijslijst op aanvraag

Voor de prijsopgave van dit merk graag mailen naar;

HIFI CORNER TRADING | Willy Van de Velde
vandevelde@hificornertrading.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om actuele informatie, nieuws, inzichten en promoties te ontvangen.