Yamaha YSP-5600 soundbar

Yamaha YSP-5600

De Yamaha YSP-5600 soundbar is een super-de-luxe soundbar die in een handomdraai met allerlei bestaande systemen integreert. Het toestel beschikt ook over geavanceerde netwerktechnologieën, en is zo een echte must in je installatie. 

De Yamaha YSP-5600 neemt een stevige rol als receiver op zich. Het is dan ook een potig model dat je zowel staand als hangend kan monteren. Met vier hdmi-ingangen is het alvast kinderspel om bijvoorbeeld je PS4 of UHD-speler aan te sluiten. Zo wordt dat geluid omgeleid naar de maar liefst 46 speakers! Hierdoor kan de Yamaha YSP-5600 ook perfect overweg met DTS-X en Dolby Atmos. Je tv wordt ook via hdmi aangesloten. Een subwooferset kan je aansluiten via een standaard tulp of een systeemconnector voor Yamaha subs. Draadloos? Geen probleem. Tenslotte is er ook een coaxiale digitale aansluiting en een RCA-audiopaar.

Op netwerkgebied heb je ook de keuze uit draadloos of bekabeld werken. Aangezien de Yamaha YSP-5600 voorzien is van MusicCast sluit je hem aan op een netwerk van apparaten in huis die je dan samen vanaf de MusicCast app bedient. Zo speel je gemakkelijk bestanden van een ander toestel af op de Yamaha soundbar.

Verder is zeker de multikanaalstechnologie een echt pronkstuk binnen de YSP-5600. Via een inregelprogramma stemt de soundbar de instellingen perfect af op de kamer en compenseert audiogerelateerde tekortkomingen. Het systeem meet zelfs je muren en kan zo een perfect stereobeeld presenteren, inclusief hoogte! Wil je daarna zelf nog wat sleutelen aan de instellingen, ligt de uitgebreide handleiding op je te wachten. Zo kan je de YSP-5600 perfect op je wensen afstellen en personaliseren.

Met de Yamaha YSP-5600 geniet je van streaming, netwerk, internet en nog veel meer in één toestel. Benieuwd? Kom hem snel bekijken in onze showroom.

Als je nog meer info wil, lees hier dan de diepgaande review op audiovideo2day. De YSP-5600 soundbar wordt bekroond met een dikke 8,9!