Betaalbare kwaliteit met de Yamaha NP-S303 hi-res netwerkspeler

Yamaha NP-S303 hi-res netwerkspeler

High resolution met Yamaha NP-S303 netwerkspeler

Van Yamaha zijn we niets anders dan kwaliteit gewend, zelfs in de lagere reeksen. Dat is bij de nieuwe Yamaha NP-S303 niet anders. Deze netwerkspeler biedt je hi-res audio voor een aangenaam prijsje.

Zuivere overdracht

Die kwaliteit brengt Yamaha met een geoptimaliseerde schakeling met een korte audiosignaalweg. Dit resulteert in een erg zuivere overdracht. Verder scheidde het merk de analoge van de digitale zijde. Dankzij deze keuze krijg je als gebruiker veel minder ongewenste effecten zoals ruis of vibraties. Zoals je reeds kon lezen heeft de Yamaha NP-S303 de skills voor een weergave in high resolution. Dit kan in formaten zoals WAV, DSD 5,6 MHz, FLAC, AIFF en Apple Lossless. De Burr-Brown-converter brengt deze digitale gegevens exact over naar analoog terwijl de subtiele details behouden worden, net als de muzikale expressie.

Yamaha MusicCast

Als je de Yamaha NP-S303 wil gaan integreren bij je thuis kan dat zowel via kabel als draadloos. Met Yamaha MusicCast sluit je het nieuwe toestel gemakkelijk aan op je bestaande netwerk van compatibele MusicCast-toestellen. Zo wordt je hele woning of zaak gevuld met al je favoriete tracks, eender waar. De streamer kan via MusicCast zijn signalen doorgeven en zo de muziekcollectie van het lokale netwerk gebruiken.

Wil je verder ook eens je PC, Mac via AirPlay, NAS, tablet, smartphone of muziekserver aansluiten is dat ook geen enkel probleem dankzij Bluetooth. Ben je fan van internetstreaming kan je terecht bij diensten zoals Spotify, Napster, Qobuz (high resolution), Juke, Deezer of Tidal.

Met de gratis MusicCast Controller app wordt een vlotte en gebruiksvriendelijke bediening mogelijk. Dit kan zowel via Android als iOS. Ook de functies van de Yamaha NP-S303 zijn via deze app beschikbaar. Werk je liever met een afstandsbediening? Die wordt standaard meegeleverd.

Vanaf nu kan je de Yamaha NP-S303 netwerkspeler komen bekijken in onze winkel. Hij is er in het zwart of zilver.