Yamaha Chorus met MusicCast: dé perfecte starterskit

yamaha chorus musiccast pakket

Met de nieuwe Yamaha Chorus set van MusicCast-toestellen lanceert het merk een perfecte starterskit. Met de WX-010 audiostreamer, het ISX-18D muzieksysteem en de YAS-306 soundbar zit je helemaal goed.

De Yamaha Chorus verschijnt als all-in-onepakket voor mensen die willen kennis maken met de mooie wereld van multiroomsystemen. Het Chorus-set zorgt meteen voor drie topproducten in huis, en goed begonnen is echt wel half gewonnen met deze reeks.

Je kan bijvoorbeeld de ISX-18D aan je muur monteren en zo je muziek beheren. Het geluid kan uit de WX-010 eender waar in huis komen. De YAS-306 soundbar past het best voor je televisie, maar je kan ook dit toestel erg multifunctioneel inzetten dankzij de diverse streamingopties. De soundbar is uitgerust met een ingebouwde basreflex die zorgt voor een volle, diepe bas. De Compressed Music Enhancer zorgt ervoor, zoals zijn naam al doet vermoeden, dat ook het kleinste geluidje en detail in audio of film de weg naar jouw oor vinden. De Enhancer zorgt namelijk voor het herstel van verloren audio.

Met de Yamaha Chorus MusicCast is jouw weg naar een eerste multiroomsysteem geopend. Kom het systeem snel bewonderen in onze winkel!