Yamaha brengt A-S801 geïntegreerde versterker uit

Yamaha A-S801 versterker

De Japanse fabrikant Yamaha brengt ons binnenkort de nieuwe geïntegreerde versterker Yamaha A-S801. Dit toestel heeft een klassevolle, klassieke uitstraling met een hoop mogelijkheden.

De nieuwe A-S801 beschikt over alle aspecten van de gekende A-S301, A-S501 en A-S701 maar biedt ook 140 Watt per kanaal naar 8 Ohm. De Yamaha A-S801 heeft een vermogen van 2 x 100 Watt en zal verre van moeite hebben met een schitterende muziekweergave. De ingebouwde DAC vindt zijn basis in de 32-bit ESS Sabre ES9010K2M en communiceert met een digitaal DSD-signaal van 2.8 MHz en 5.6 MHz. Topkwaliteit is dus geen enkel probleem! Je kan PCM-signalen tot 384 kHz/32 bit afspelen via de usb-aansluiting. Enkele overige interessante features zijn de mogelijkheden tot aansluiting voor tv en Blu-rayspelers, CD Direct Amplification en Pure Direct.

Zelf de geluidskwaliteit naar hartenwens aanpassen

De Yamaha A-S801 beschikt ook over het nieuwe Continuous Variable Loudness Control. Deze functie gebruikt elektronisch volume voor een betere geluidskwaliteit en zorgt ervoor dat je het effect naar hartenwens kan aanpassen. Dit nieuwe snufje staat los van het algemene volume en controleert de balans tussen hoge en lage frequenties, waardoor je bij eender welk volume kan genieten van uitstekende geluidskwaliteit.

Stabiele en kwalitatieve audio

Yamaha houdt duidelijk van een tijdloos, vintage uiterlijk. Dit komt ook nu terug in de nieuwe A-S801. Deze mooie behuizing heeft echter nog een tweede doel in de vorm van een dubbele bodem. Hier worden resonanties en vibraties optimaal gedempt. Het resultaat? Stabiele en vooral kwalitatieve audio. In dit toestel wordt maar weer eens aangetoond dat perfecte afwerking en kwaliteit van de gebruikte onderdelen definiërend zijn voor het uiteindelijke geluid.

Yamaha combineer HiFi-geluidskwaliteit met een nieuwe stijl in de A-S801. Deze versterker staat dan ook voor de volgende stap in versterkerprestaties. Hou je klaar voor deze A-S801, want je zal niet meer terug willen.

De nieuwe Yamaha A-S801 zal te verkrijgen zijn in het zwart en het wit. Kom hem snel bekijken in onze showroom!