De grootste XFI Premium Audio Show tot nu toe

Hifi Corner Trading presenteert vier interessante merken op de XFI Premium Audio Show 2017 in Koningshof te Veldhoven

XFI Premium Audioshow 2017 Koningshof Veldhoven

Het award winning Deense merk Lyngdorf Audio

De referentie High-End home cinema MP-50 surround sound processor van Lyngdorf Audio ondersteunt elke denkbare decodering Dolby® en DTS High Resolution Audio.
Hifi Corner Trading laat dé nieuwe standaard in drie dimensionale home cinema apparatuur zien in de Parkzaal.
De award winning Lyngdorf TDAi-2170 geïntegreerde digitale versterker met het roomcorrectie systeem RoomPerfect® en het nieuwe optionele ingebouwde 4K HDMI bord zal gedemonstreerd worden in combinatie met de nieuwe MH-2 satelliet luidsprekers en de nieuwe BW-2 actieve 400 Watt subwoofers welke tevens gebruikt kunnen worden in combinatie met andere audiomerken.
Lyngdorf Audio telt zo’n 35 gespecialiseerde dealers in de Benelux.

Het Italiaanse hightech merk North Star Design

De nieuwe Blue Diamond 2 X 150 Watt geïntegreerde versterker die uitgevoerd is met een zeer zware stabiele voeding met een grote ringkern trafo. De kast, de aansluitingen en de algehele afwerking staan op een hoog niveau. Zoals we gewend zijn van North Star Design is het display op het front duidelijk leesbaar en toont veel informatie. Er is voor deze versterker tevens een optionele interne DAC-module verkrijgbaar met diverse ingangen waarmee dit Italiaanse juweeltje een mooie combi zal vormen met het Magnifico CD-loopwerk welke ook getoond gaat worden op de X-Fi show. Tevens zal de Blue Diamond CD speler / DAC te bewonderen zijn.
Dit perfectionistische merk wordt sinds 2010 door HCT geïmporteerd voor de Benelux.

Het Engelse luidsprekermerk ProAc

Tablette TEN, Response DB-3 en Response DT-8 luidsprekers.

In de geschiedenis van high-end, high fidelity, zijn er weinig merken die zo consequent producten van onovertroffen kwaliteit ontwikkelden en internationaal zo werden toegejuicht als ProAc! Het assortiment wordt “geruststellend kostbaar” genoemd. Dus geen goedkope luidsprekers en al helemaal geen goedkoop geluid!
De meest moderne technieken, specifieke drivers met eigen frame-, conus- en magneetconstructie worden gebruikt. De prestatie van de driver wordt geperfectioneerd door verfijnde wisselfilters opgebouwd met top klasse componenten.
Wereldwijd door professionele musici gebruikt als studiomonitors.
Kom gerust luisteren naar deze realistische geluidsweergevers en zien hoe elke luidspreker nauwgezet met de hand is gebouwd, gedempt en afgewerkt met echt hout fineer.
HCT importeert het merk al zo’n 10 jaar.

Het Engelse merk Sugden Audio

Signature Series in Stealth (zwart) en Masterclass Series in Stealth (zwart).

Sugden ontwierp in 1967 zijn eerste Pure class-A versterker. Sindsdien wordt ieder apparaat met de hand door één toegewijd, bekwaam personeelslid van begin tot het eind gefabriceerd. Alle Sugden producten zijn ontworpen om muziek zo getrouw mogelijk aan de originele uitvoering weer te geven (ongeacht het muziekgenre) compleet met alle nuances.
Sugden is een speciaal bedrijf dat een lange termijn relatie opbouwt door zijn muzikale prestaties en de lange levensduur van zijn producten.
Deze versterkers, CD spelers, DAC, Phono voorversterkers worden al meer dan 15 jaar door HCT geïmporteerd.

Locatie: NH Eindhoven Conference Centre, Koningshof
Locht 117,
5504 RM Veldhoven
Nederland
+31 40 253 7475