X-fi High End Audioshow in Veldhoven

X-fi Nationale Audioshow 2016

X-fi High End Audioshow weer in Koningshof!

De X-fi High End Audioshow belooft komende september een groot succes te worden met meer dan 60 deelnemers die met elkaar meer dan 300 audiomerken vertegenwoordigen!

Muziek- en filmliefhebbers zullen veel wereldprimeurs kunnen beleven van betaalbare HiFi tot peperdure High End audiosystemen. Voor elke technische- en minder technische audioliefhebber zijn er interessante grote audiomerken met hun nieuwste apparatuur te beluisteren. Laat u bijpraten over de nieuwste trends en vooruitstrevende audioproducten en ontmoet uw medemuziekliefhebbers.

Ook zijn er dit jaar meerdere lezingen, live bands en klassieke muziek op het hoogste niveau. Meer over de festiviteiten, bands, voordrachten en bioscoopfilms is komende tijd te volgen via Facebook en Twitter.

High End CD cadeau

We nodigen iedereen uit om naar Koningshof in Veldhoven te komen op 24 en 25 september van 10.00 uur tot 17.00. Er wacht een verrassing voor u bij binnenkomst. Bovendien krijgt iedere bezoeker op deze absoluut muzikale zaterdag en zondag een High End CD met zuivere meesterwerken cadeau van de organisatie van X-fi High End Audioshow.

Locatie: NH Eindhoven Conference Centre Koningshof
Zone: Veldhoven
Locht 117,
5504 RM Veldhoven
Eindhoven – Nederland
+31 40 253 7475