Traditie en innovatie in één: ontdek de Yamaha R-N803D

netwerkreceiver Yamaha R-N803D

Ontdek de Yamaha R-N803D

Een merk met zoveel ervaring als Yamaha staat garant voor topproducten, elke keer opnieuw. Nu brengt Yamaha de nieuwe stereo netwerkreceiver Yamaha R-N803D naar onze showrooms.
Het nieuwe model brengt je een uiterst audiofiele beleving van al je favoriete muziekstukken. Dat doet de Yamaha R-N803D met enkele vernuftige technologieën, zoals een splinternieuw schakeldesign en weergaven in high resolution.

Automatisch inmeten

De kwaliteit van dit toestel toont zich vanaf de eerste ingebruikname. Voor het eerst zien we de Yamaha YPAO automatische inmeting in levende lijve. De bijgeleverde inmetingsmicro scant de akoestische omgeving en past de R-N803D feilloos aan. De hoogwaardige onderdelen van deze receiver zorgen vanaf dan steeds voor een prachtig geluid, zonder compromis. Een van die onderdelen is bijvoorbeeld de ESS Sabre DAC 24 bit/192kHz of het schakeldesign. De TPAR-technologie garandeert een onvervalste weergave terwijl de behuizing met zijn hoge rigiditeit en Art Base vibraties vermindert.

Analoge en digitale aansluitingen

Wil je toestellen gaan aansluiten, staat de Yamaha R-N803D ook steeds voor je klaar. Ben je een fan van vinyl, kan je gebruik maken van de phono-ingang. Analoge ingangen zijn er bijvoorbeeld voor cd-spelers, terwijl je een tv of blu-ray speler in een handomdraai koppelt aan twee optische en coaxiale digitale ingangen. De aanwezige analoge uitgangen en hoofdtelefoonaansluitingen zitten langs een handige subwooferuitgang.

Streamen en netwerkdiensten

Naar goede gewoonte biedt Yamaha ook met de R-N803D een brede waaier aan weergaveopties. Natuurlijk kan je vanaf je toestellen draadloos of bekabeld streamen, maar ook streamingdiensten zoals Napster of Spotify zijn er.

Hi-res audio afspelen

Wil je in hi-res afspelen, dat kan in DSD 5,6 MHz, AIFF/FLAC/WAV 24bit/192kHz, Apple Lossless 24bit/96kHz of via Qobuz of Tidal. (Internet)radio is ook aanwezig.

MusicCast-ondersteuning

Met de geroemde MusicCast-ondersteuning is besturen en verbinden met andere toestellen ook kinderspel.

Ben je geïnteresseerd in deze nieuwe topper van Yamaha? Hij is te koop vanaf september in het zwart of zilver. Kom het model gerust eens bekijken in onze zaak.