Steinway & Sons Model A  full range luidsprekers

Steinway & Sons Model A gewoon tegen de muur!

De populariteit van de Steinway Lyngdorf vloerstaande luidsprekersystemen is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Tijdens deze fase werd het Steinway Lyngdorf duidelijk dat er vraag was om het assortiment uit te breiden met een systeem tussen Model O en Model B in. Dit heeft geresulteerd in het compleet nieuwe Steinway & Sons Model A speakersysteem.

Deze Model A vrijstaande full range luidsprekers zijn ontworpen om eveneens tegen een muur te plaatsen met steeds dezelfde wereldbefaamde Steinway & Sons geluidsprestaties.

Hiermee is het de ideale keuze luidsprekers voor iedereen die de veelgeprezen Steinway & Sons-luidsprekerprestaties wil, maar de voorkeur geeft aan de meest woonkamer vriendelijke plaatsing het dichtst bij de muur.

Met Steinway & Sons Model A geen aparte woofers nodig

Hoewel zo dicht tegen de muur vaak als een minder ideale plaatsing in de kamer wordt beschouwd, overtreft het Model A alle verwachtingen en biedt het een buitengewone geluidservaring.

Dit is onder andere dankzij twee krachtige 12-inch woofers die een diepe, maar gedefinieerde bas leveren. Ondanks het ondiepe ontwerp met gesloten kast, zorgt de grote diameter van de twee gecombineerde woofers voor een verbluffend krachtige en dynamische basweergave. Een perfecte oplossing als er geen plaats is voor aparte woofers zoals gebruikelijk in o.a. home theaters. 

Buitengewone Air Motion Transformer-tweeter

Steinway Lyngdorf heeft kosten noch moeite bespaard met de zelf ontworpen Air Motion Transformer-tweeter en de 6,5-inch midrange-driver. Deze zorgen voor een uitstekende helderheid en resolutie.

Onderscheidende ontwerp en uitstekende afwerking

Je kent wellicht de beroemde Steinway & Sons vleugels. Steinway Lyngdorf is een samenwerking tussen de wereldberoemde pianofabrikant Steinway & Sons en het Deense Lyngdorf Audio, de leverancier van digitale hifi-apparatuur in het absolute topsegment op het gebied van revolutionaire technologie en digitale hifi-componenten.

Het ontwerp is van de hoogste kwaliteit zwarte pianolak finish, zwarte snaren en mat gouden details. Elke luidspreker wordt in Denemarken met de hand geassembleerd en afgewerkt.

De Steinway & Sons Model A luidspreker standaard levering is in matzwart met hoogglans zwarte zijpanelen en met mat gouden details. Maar je kan ook op verzoek een aangepaste, speciale bestelling doen; bijvoorbeeld met gepolijste gouden details en alternatieve lakken, kleuren en afwerking.

Steinway Lyngdorf’s Integrated System Approach

Zoals bij elke Steinway & Sons luidspreker, maakt de Model A deel uit van Steinway Lyngdorf’s Integrated System Approach, waardoor elk onderdeel van het systeem, van de Steinway & Sons stereo- en surround sound-processors tot de krachtige digitale versterkers en luidsprekers, in de basis is ontworpen om perfect samen te werken.

Kamercorrectie met RoomPerfect™-technologie

De RoomPerfect™-technologie van Steinway Lyngdorf is de finishing touch voor elk geïntegreerd systeem. RoomPerfect™ stemt de luidspreker akoestisch af op de akoestiek van de kamer en zorgt altijd voor de allerbeste geluidservaring voor elke klant, in elke kamer.

Hifi Corner verschaft je graag meer informatie. Ook over de prijs en levering kun je gerust contact met ons opnemen!

Of misschien ben je geïnteresseerd in nog meer producten van Steinway Lyngdorf?