Steinway Lyngdorf en Samsung, een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring

Steinway Lyngdorf en Samsung
Steinway Lyngdorf en Samsung worden partners voor een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring

De pure geluidskwaliteit en levensechte muzikaliteit van het vrijstaande Steinway & Sons Model B systeem met een P-100-processor en de A-2 versterkers leveren een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring samen met Samsung’s nieuwe generatie MicroLED-display: ‘The Wall Professional’.
Dit ultramoderne geluidssysteem is ontwikkeld door het Deense merk Steinway Lyngdorf. En het indrukwekkende scherm is van het Koreaanse merk Samsung Electronics, zij vormen nu samen een perfecte combinatie van geluid en beeld.

“Beide producten zijn gemaakt met slechts één doel: een zo realistisch mogelijke ervaring creëren met de meest geavanceerde weergavetechnologie, waarbij kosten noch moeite werden gespaard”, zegt Peter Lyngdorf, eigenaar en oprichter van Steinway Lyngdorf. “Door een state-of-the-art video display te combineren met een verfijnd audiosysteem geven Samsung en Steinway Lyngdorf je nóg beter het gevoel van ‘erbij zijn'”.

Deze samenwerking is innovatief gezien een waarachtig symbool waarvan Steinway Lyngdorf CSO Lars Omme zegt: “Het is de perfecte combinatie van twee hoogwaardige merken binnen hun vakgebied en we hopen dat we niet alleen een uitzonderlijke ervaring zullen leveren, maar ook dat we vanaf nu een veel bredere doelgroep gaan bereiken.”

Als eerste stap in hun samenwerking werd deze ongeëvenaarde audiovisuele ervaring geïntroduceerd tijdens InfoComm op 8 Juni 2018 in Las Vegas.
InfoComm 2018 is de grootste professionele audiovisuele beurs in de Verenigde Staten, met duizenden producten voor audio, geïntegreerde communicatie, audiovisueel, video, narrowcasting, Domotica, beveiliging, VR en live evenementen.
Daar hebben Samsung en Steinway Lyngdorf ‘The Wall’ en ‘Model B’ gepresenteerd als een primeur combinatie om een perfecte totaaloplossing te kunnen bieden aan klanten die een superieur audiovisueel systeem wensen.

Meer informatie over Steinway & Sons “Model B” hier
Meer informatie over Samsung “The Wall” hier

Product info Hifi Corner

Aanvraag product- en verkoop informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HIFI CORNER BVBA - Jozef Verbovenlei 54, 2100 Deurne - BE 0424.192.678 - BTW BE0424.192.678 - IBAN BE05 3200 8085 0075 - BIC BBRUBEBB