Steinway Lyngdorf en Samsung, een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring

Steinway Lyngdorf en Samsung

Steinway Lyngdorf en Samsung partners voor een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring

Ware visuele innovatie en pure audioperfectie resulteren in een succesvolle combinatie van wereldklasse vernieuwers Samsung en Steinway Lyngdorf.

Twee deskundigen ieder op hun respectievelijk gebied van beeld- en geluidsweergave, gaan samen verder in het leveren van een nieuwe audiovisuele generatie.

Steinway Lyngdorf audio Samsung display

Samsung is altijd op de voorgrond als het op innovatie aankomt en blijft inspirerende display technologieën ontwerpen.

Zo zijn de LED for Home displays (THE WALL | IF SERIES) ontworpen met diezelfde deskundigheid en is Samsung daarmee nog steeds marktleider.

De jarenlange kennis en ervaring en, niet in de laatste plaats, hun toewijding om je een ontzagwekkende visuele ervaring te laten beleven, dat maakt Samsung uniek.

Kom deze superieure Samsung beeldkwaliteit vergelijken in ons filiaal te Schoten

Steinway Lyngdorf audio Samsung display

De geluidssystemen van Steinway Lyngdorf worden ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd in Denemarken. Steinway Lyngdorf heeft als enige in de wereld een gekwalificeerd partnerschap met Steinway & Sons.

Geavanceerde technologieën gecombineerd met vakmanschap, dat maakt de Steinway Lyngdorf producten al sinds 2005 onderscheidend.

Alle  Steinway Lyngdorf systemen, van het kleinste elektronische component tot de grootste speaker, zijn vervaardigd met de achtergrondkennis en het perfectionisme van Steinway & Sons om de kwaliteit, zuiverheid en merkauthenticiteit te waarborgen.

De pure geluidskwaliteit en levensechte muzikaliteit van het vrijstaande Steinway & Sons Model B systeem met een P-100-processor en de A-2 versterkers leveren een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring samen met Samsung’s nieuwe generatie MicroLED-display: ‘The Wall Professional’.
Dit ultramoderne geluidssysteem is ontwikkeld door het Deense merk Steinway Lyngdorf. En het indrukwekkende scherm is van het Koreaanse merk Samsung Electronics, zij vormen nu samen een perfecte combinatie van geluid en beeld.

“Beide producten zijn gemaakt met slechts één doel: een zo realistisch mogelijke ervaring creëren met de meest geavanceerde weergavetechnologie, waarbij kosten noch moeite werden gespaard”, zegt Peter Lyngdorf, eigenaar en oprichter van Steinway Lyngdorf. “Door een state-of-the-art video display te combineren met een verfijnd audiosysteem geven Samsung en Steinway Lyngdorf je nóg beter het gevoel van erbij zijn”.

Deze samenwerking is innovatief gezien een waarachtig symbool waarvan Steinway Lyngdorf CSO Lars Omme zegt: “Het is de perfecte combinatie van twee hoogwaardige merken binnen hun vakgebied en we hopen dat we niet alleen een uitzonderlijke ervaring zullen leveren, maar ook dat we vanaf nu een veel bredere doelgroep gaan bereiken.”

Als eerste stap in hun samenwerking werd deze ongeëvenaarde audiovisuele ervaring geïntroduceerd tijdens InfoComm op 8 Juni 2018 in Las Vegas.
InfoComm 2018 is de grootste professionele audiovisuele beurs in de Verenigde Staten, met duizenden producten voor audio, geïntegreerde communicatie, audiovisueel, video, narrowcasting, Domotica, beveiliging, VR en live evenementen.
Daar hebben Samsung en Steinway Lyngdorf ‘The Wall’ en ‘Model B’ gepresenteerd als een primeur combinatie om een perfecte totaaloplossing te kunnen bieden aan klanten die een superieur audiovisueel systeem wensen.

Model B

Meer informatie over Steinway & Sons Model B
Meer informatie over Samsung The Wall

Model S

Model S compacte systemen:

Ondanks de kleine en platte behuizingen ervaar je hiermee de prestaties van een krachtig systeem. Het geluid is veel groter dan de fysieke maten doen geloven!

Voorbeelden van een aantal door Steinway Lyngdorf samengestelde compacte systemen:

2.0 Systeem:
2 Front Speakers Model O
0 Processor P100
1 Amplifier A1 1

2.2 Systeem:
2 Front Speakers Model S-15 2
2 Woofers LSR-212 2
0 Processor P100
1 Amplifier A2 1

5.2 Systeem:
2 Front Speakers Model S-15
2 Woofer LSR-212
1 Center Model S-15
2 Surround Model S-15
0 Processor P100
2 Amplifier A2

7.2 Systeem:
2 Front Speakers Model S-15
2 Woofer LSR-212
1 Center Model S-15
2 Surround Side Model S-15
2 Surround Back Model S-15
0 Processor P100
2 Amplifier A2
1 Amplifier A1

De prestaties van de Model S serie zijn in één woord WAANZINNIG!

De S-15 luidspreker is een platte luidsprekerbox gebouwd van massief aluminium delen die rigide aan elkaar gebout zijn. De innovatieve AER(Ambiance Enhancing Radiation) tweeter is een dipool ontwerp. De speakers zijn klein en plat en kunnen compromisloos aan de muur gehangen zonder het interieur te verstoren.

De Model S is de beste keuze voor mensen die een compact audiosysteem met grootse prestaties zoeken.

Download de PDF folder met complete informatie van alle producten vanaf de website van Steinway Lyngdorf.

Of kom langs bij HifiCorner, voor uitleg over de systemen en ze met eigen oren te beluisteren.