Steinway Lyngdorf Model S-serie vereerd met begeerde Editor’s Choice onderscheiding

Steinway Lyngdorf Model S-seri

Niet te stuiten! ! Zesde opeenvolgende onderscheiding van The Absolute Sound Editor’s Choice voor Steinway Lyngdorf Model S-serie

The Absolute Sound Editor’s Choice heeft de Steinway Lyngdorf Model S-serie opnieuw voor het zesde achtereenvolgende jaar geëerd met één van de meest gewilde lofbetuigingen in de audio-wereld. Hieruit blijkt weer een keer dat de instapserie Model S van Steinway Lyngdorf luidspreker de concurrentie ver achter zich laat.

De Model S is een compact en desondanks ongelooflijk krachtig systeem erkend met talrijke onderscheidingen en lofbetuigingen en is al geïnstalleerd in honderden hoogwaardige thuisbioscopen en huiskamers over de hele wereld.

Klik hier voor een selectie van discrete Home Stereo installatie tot adembenemend goed Dolby Atmos® Home Theater voor de home cinema eigenaar met een passie voor goede geluidsweergave.

Australische krant met lovende review ook onder de indruk van Model S serie

De Australische krant ‘The Age’ publiceerde ook een recensie met veel lof over de Steinway Lyngdorf Model S-serie.

“Stemmen gedragen door de wind. Er was geen overdreven activiteit buiten het scherm. Het was het geluid zoals in de buitenlucht, op een drukke plek; galm, reflecties en akoestiek klinken zoals het hoort, geluiden meegevoerd door de wind… zoals het in de werkelijkheid is; het voelde of ik er echt bij was!”

Rod Easdown, recensent voor The Age

‘The Age’ is één van Australië ’s meest gerenommeerde kranten, heeft een lang bestaansrecht en heeft inmiddels meer dan zeven miljoen maandelijkse bezoekers op zijn online editie.