Steinway Lyngdorf Audiosysteem geïnstalleerd in Steinway Hall

Steinway Lyngdorf Audio System in Steinway Hall

’s Werelds beste audiosysteem geïnstalleerd in Steinway Hall

Steinway Lyngdorf, maker van de beste geluidssystemen ter wereld is er trots op om in samenwerking met de iconische pianofabrikant Steinway & Sons, een permanent onderdeel te zijn van de nieuwe pretentieuze showroom ‘Steinway Hall’ in New York City en hoofdkantoor in midtown Manhattan.

“The Steinway Hall sound system is astounding. We’re proud to partner with Steinway Lyngdorf and to feature their products in Steinway & Sons’ most famous showroom.”

Ron Losby, President, Steinway & Sons – Americas

De installatie van het premium High-End audiosysteem door Steinway Lyngdorf ondersteunt perfect de missie van de Steinway Hall: het samenbrengen van het opmerkelijk erfgoed van Steinway met spannende muzikale- en technologische innovaties in een moderne omgeving.

Het state of the art Model LS surround sound-system bevindt zich in de showroom met 74 zitplaatsen en biedt ondersteuning aan live evenementen en verzorgt een wereldklasse podium voor concerten en audio streaming. Dit krachtige systeem ondersteunt de nieuwste surround sound formaten, alsmede 4K video-streams.

Wanneer het Steinway Lyngdorf systeem niet in gebruik is, kan het systeem volledig aan het oog onttrokken worden achter speciale houten panelen die de muren bedekken.

Steinway Lyngdorf is uitvinder van het gepatenteerde RoomPerfect™, één van de grootste octrooien ooit geplaatst in de audio-industrie. RoomPerfect™ zorgt ervoor dat het audiosysteem studiokwaliteit geluid biedt onder alle omstandigheden zoals live optredens en een filmvertoningen.
RoomPerfect™ brengt driedimensionaal de luisterruimte in kaart, berekent de akoestische eigenschappen en past vervolgens de prestaties van het Steinway Lyngdorf systeem aan.

“We are proud to have this system installed in Steinway Hall. Not only is it a great opportunity to demonstrate the performance of our systems in a beautiful arena, but it is also a perfect example of the success of our partnership with Steinway & Sons.”

Peter Lyngdorf, Founder, Steinway Lyngdorf

De Steinway Hall is open voor het publiek tijdens normale kantooruren. Demonstraties van het Steinway Lyngdorf systeem zijn mogelijk na het maken van een afspraak.

Steinway Lyngdorf Audio System in Steinway Hall