Koop de Sonos SUB nu ook in het wit

Sonos SUB white

Heb je een Sonos-systeem bij je thuis, maar zoek je nog de perfecte dreunende bassen? Dan zit je perfect bij de Sonos SUB. Hij is smal maar krachtig, waardoor hij subtiel kan worden geplaatst in een hoekje van de kamer, of zelfs onder je sofa.

En nu nog het mooiste voor iedereen die de perfecte match zoekt voor een wit interieur: De Sonos SUB is nu ook verkrijgbaar in het wit. Tot nu toe kon je de Sonos wireless speakers van de Play-serie allemaal in zwart en wit kopen, behalve de SUB. Hier is dus nu verandering in gekomen. Met de glanzende nieuwe witte kleur is de Sonos SUB gemaakt voor uw modern interieur.

Heb je dus al een witte Play:1, 3 of 5 is nu het moment aangebroken om volle diepe tonen toe te voegen aan je systeem met de witte versie. Met zijn gemakkelijke configuratie is dit de perfecte low-end aanvulling.

Tip: Sonos werkt ook met Apple Music!

De nieuwe witte versie zal het zelfde prijskaartje dragen als de zwarte tegenhanger. Voor die prijs krijg je een strak ontworpen, sterke subwoofer die overal in de ruimte geplaatst kan worden dankzij zijn draadloze eigenschappen. Qua plaatsing heb je keuze te over met de Sonos SUB. Je kan de SUB in het zicht plaatsen als meerwaarde voor je interieur, of verstoppen onder bijvoorbeeld een zetel.

Kom deze nieuwe Sonos SUB bewonderen in onze winkel.