Showcase: Lyngdorf Audio goes PRO in Hong Kong studio

Lyngdorf Audio wordt professioneel ingezet!

Showcase: De Lyngdorf Audio producten in gebruik in Studio 45 Hong Kong MP-60SDA-2400

In West Kowloon, Hong Kong, vind je Studio 45 – een werkruimte voor het uitvoeren van audio- en audiovisuele projecten en evenementen. De studio is een waar walhalla voor het mixen van audio/video en het programmeren en voorbereiden van A/V-shows zoals bedrijfsevenementen, festivals, DJ-sets, VR en virtuele evenementen.

Studio 45 heeft een 8,4 m wand-tot-wand LED-videoscherm en een 28.000 Watt PMC Dolby Atmos 7.1.4 luidsprekersysteem dat voldoende headroom (reservevermogen) biedt voor het afspelen op elk volume en vrij van vervorming.

De Lyngdorf MP-60 processor kun je inzetten als distributiecentrum voor vrijwel alle audio en video formats met meerdere audiokanalen bijv 5 kanalen met 1 subwoofer 5.1 of 7.1 tot wel 16 kanalen.

Lyngdorf Audio SDA-2400 stereo eindversterkers

De MP-60 biedt instellingen voor het verwerken van surround-formats (Dolby, DTS en Auro) en voor het opwaarderen van ieder format naar 16 kanaals. In deze droomlocatie sturen 6 stuks Lyngdorf SDA-2400 stereo eindversterkers de 6 PMC Wafer 2™ plafond- en zijluidsprekers aan. De front speakers zijn actief.

Het is in Studio 45 mogelijk de bewerking te doen voor zowel professioneel gebruik bijv bioscopen en omroepen als de productie van Blue Ray en DvD voor thuisgebruik. De verschillende afspeelapparatuur zoals bijvoorbeeld computer, Blue Ray- en DVD spelers AppleTV etc zijn via HDMI aangesloten op de MP-60 processor.

MP-60 met AES67 connectie

In deze studio worden 12 kanalen audiosignaal digitaal getransporteerd via AES67 connecties naar het mengpaneel. De bedoeling daarvan is dat het audiosignaal zolang mogelijk in het digitale domein blijft omdat het zo minder vervorming tot gevolg heeft. Via de AES67 digitale connectie en de MP-60 is het mogelijk om de content van beeld en geluid perfect op te slaan.

Alle functies en instellingen van de MP-60 zijn eenvoudig te controleren en te bedienen via een web interface of app op tablet of telefoon.

Wil je meer weten over de Lyngdorf SDA-2400 stereo eindversterker en de Lyngdorf MP-60 16 kanaals AV-processor? kijk dan even op website van HifiCorner Trading, en dan de Producten pagina van Lyngdorf