Samsung UBD-M9500 UHD Blu-rayspeler

Samsung UBD-M9500

Binnenkort verschijnt de nieuwe Samsung UBD-M9500 UHD Blu-rayspeler, en wij geven je alvast meer info over dit schitterende nieuwe toestel. 

De nieuwe Samsung UBD-M9500 vormt samen met de H7-speaker en de MS750 soundbar de nieuwe line-up van Samsung. De nieuwe toestellen hebben UHQ-audio (Ultra High Quality-audio) aan boord en de audiochip zorgt voor upscaling naar 32-bit kwaliteit. Dit ook draadloos! Samsung heeft de nieuwelingen ook van Distortion Cancelling voorzien, een technologie die vervormingen reduceert en vooral goed werkt voor subwoofers.

Echte Samsungkenners zullen in de nieuwe Samsung UBD-M9500 zeker de UBD-K8500 van vorig jaar herkennen. Het nieuwe model is echter uitgerust met een display vooraan en diverse streamingsmogelijkheden. Dit kan dankzij Bluetooth gewoon draadloos. Ook is er nu ondersteuning voor de Samsung Smart Remote voorzien.

Met de Private Cinema Mode sluit je een hoofdtelefoon aan (draadloos) waardoor je helemaal kan opgaan in de film. Streamen kan via wifi en Bluetooth, zelfs via je smartphone. Als we verder kijken zien we ook ondersteuning voor DTS:X, Atmos en HDR.

De nieuwe Samsung UBD-M9500 zal vanaf april te koop zijn, dus vanaf dan ben je meer dan welkom in onze winkel om hem eens te komen bekijken.