Ontmoet de ProAc Tablette 10 bij Hifi Corner

ProAc Tablette 10

 

Sinds kort is de nieuwe ProAc Tablette 10 speaker beschikbaar bij Hifi Corner. We zijn zelf erg enthousiast, en laten u graag kennis maken met dit jubileumsmodel.

De gloednieuwe ProAc Tablette 10 is, zoals de naam doet vermoeden, de tiende generatie van ProAcs Tablette-speaker die voor het eerst het daglicht zag in 1979. De tiende generatie staat ondertussen al een heel eind verder; met een prachtig, nieuw design dat gebruik maakt van een dunne wand met dikke isolatie. Dit zagen we ook al bij de BBC LS3/5a. Met dit design kan de Tablette 10 het best tegen een muur geplaatst worden.

De interne crossover werd speciaal ontworpen voor het gebruik in een gesloten behuizing, terwijl het netwerk de respons vormt. Met al deze features brengt de Tablette 10 een rijke bas en een transparant midden. De tweeter is de alom bekende 1-inch-silk dome die ProAc gebruikt in diverse andere modellen.

ProAc schrijft op zijn website dat ze tijdens het ontwerpen van de Tablette 10 constant vergeleken met de ProAc D2, Spender BC1, LS3/5a en Quad Esl 57.

Deze Tablette 10 is een echte aanrader, en we willen dus ook iedereen aanzetten om deze speaker te komen vergelijken met andere merken en modellen. We zijn er helemaal zeker van dat je hem verslavend zal vinden!