Peter Lyngdorf met mp50 processor en tdai3400 versterker op X-Fi show

Peter Lyngdorf met mp50 processor en tdai3400 versterker op X-Fi show COPYRIGHT WWW.TONTOEMEN.COM
COPYRIGHT WWW.TONTOEMEN.COM

Deze audio opstelling wilt u horen! De Lyngdorf MP-50 processor en TDAi-3400 stereo versterker. Te bewonderen tijdens de X-Fi show op 22 en 23 september in Koningshof te Veldhoven.

Hifi Corner Trading met Lyndorf Audio op de X-Fi show

Met dank aan importeur Hifi Corner Trading is het Deense Lyndorf Audio inmiddels een bekende gast op de X-FI show. Dit jaar komt Peter Lyngdorf zelf onder andere de nieuwe meerkanaals alles-in-één processor de MP-50 presenteren, uiteraard voorzien van zijn wereldberoemde RoomPerfect, ruimtecompensatie systeem. Deze processor wordt voor de gelegenheid alleen in stereo aangesloten om de schitterende weergave ook op het stereo-domein te bevestigen.

Lyngdorf Audio bestaat inmiddels ruim 10 jaar en wist, niet voor niets, in een relatief korte tijd een goede naam op te bouwen. Voor een belangrijk deel danken ze dat aan hun ruimtecompensatie technologie; RoomPerfect, dat overal goede recensies oogst en door Lyngdorf zelf is ontwikkeld en ze blijven steeds verder ontwikkelen!

Hifi Corner in zaal 1 op de X-Fi show, deze Premium Audioshow werd op 22 en 23 september georganiseerd in Koningshof, Locht 117 in Veldhoven.

Op deze site kunt u meer te weten komen over de tdai-3400 geïntegreerde versterker audio processor.

En op de website van Hifi Corner Trading leest u meer over de combinatie MP-50 processor en TDAi-3400 stereo versterker.