De nieuwe KEF LS50 Wireless is er

KEF LS50 Wireless

Je kent de KEF LS50 al van de laatste jaren in diverse vormen, kleuren en speciale finishes. Nu heeft het bedrijf gekozen voor een actieve voeding, waardoor eventuele problemen met externe versterkers verleden tijd zijn.

KEF presenteerde de KEF LS50 aan de wereld voor het eerst tijdens hun vijftigste verjaardag, en toen al werd de luidspreker erg goed onthaald. Nu, vijf jaar later, brengt het merk de KEF LS50 naar het modernste niveau en brengt ons een compleet, actief muzieksysteem voor het digitale tijdperk in de vorm van de LS50 Wireless.

De creativiteit van KEF kent geen einde

Nu kan je in een minimalistische vorm genieten van dit model. De KEF Uni-Q 25mm aluminium dometweeter is nog steeds present in het midden van een 13 cm magnesium/aluminiumdriver. De buitenkant ziet er ook nog hetzelfde uit als het passieve model, maar met iets meer diepte om de actieve versterking te kunnen huisvesten.

Elke driver heeft een dedicated versterker. Een unieke high endweergave wordt verkregen door een DSP crossover, DAC per kanaal en een kwalitatieve streamingvoorversterker. Je kan de muziek afspelen tot 192kHz/24bit. Dit alles maakt van de KEF LS50 Wireless een uniek high endsysteem.

Wireless met Bluetooth en wifi

De KEF LS50 Wireless werkt binnen het master-slave principe. Op de achterkant van de rechterluidspreker is een USB (PC)-, optische en Aux stereo-ingang voorzien. Daarnaast heeft hij een subwooferuitgang en een netwerkaansluiting. KEF brengt ‘wireless’ in de LS50 Wireless met Bluetooth en wifi, en via een app speel je al je muziek af. Als kers op de taart zijn er ook nog knoppen om het geluid te regelen afhankelijk van de plaatsing van de LS50.

De KEF LS50 Wireless is ontwikkeld om de gerenommeerde akoestische kenmerken van de LS50 te waarborgen, en voegt bovendien versterking en verwerking toe van audiofiele kwaliteiten, afgewerkt met diverse aansluitingsmogelijkheden. De LS50 Wireless is vanaf deze maand verkrijgbaar, dus kom snel een kijkje nemen!