NAD D7050 versterker nu met Spotify connect

NAD Electronics, de hoog aangeschreven fabricant van sterk presterende audio- en video componenten, introduceert NAD D7050 Spotify Connect in zijn compacte, state-of-the-art D 7050 Direct Digital Netwerk Versterker. Eigenaars van de NAD D 7050 kunnen nu genieten van Spotify’s nieuwe home audio ervaring met eenvoudige, probleemloze controle over muziek en onmiddellijke toegang tot miljoenen nummers.

Het streamen van muziek vanaf Spotify ConnectTM kan niet eenvoudiger met de D 7050, die NAD’s meest vooruitstrevende Direct DigitalTM innovatie combineert met Apple’s AirPlayTM, UPnP, en aptX BluetoothTM, en op die manier de ultieme plug ’n play oplossing creëert voor draadloze muziek thuis. Spotify Connect geeft nu eigenaars de mogelijkheid om miljoenen liedjes af te spelen op de D 7050 door gebruik te maken van eender welk smart toestel en dat op een eenzaam hoog kwaliteitsniveau.

Spotify Connect luisteraars zullen de vloeiende, gedetailleerde klank van de D 7050 weten te appreciëren. Uitgerust met NAD’s Direct Digital technologie, elimineert de D 7050 alle analoge circuits die geruis en vervorming kunnen teweegbrengen, zo dat de muziek digitaal blijft tot aan de luidsprekeraansluitingen. Het is een compact ‘krachtpatser’ audiosysteem met een opmerkelijke klankkwaliteit en prestatieniveau.

“Spotify Connect is een perfecte aanvulling op de geavanceerde digitale en streaming-technologieën van de D 7050. Onze klanten krijgen het beste van beide werelden: echte en vertrouwde, goed presterende audio samen met Spotify Connect’s vlotte controle van muziek via uw telefoon, tablet, en de D 7050,” zegt Greg Stidsen, NAD’s Directeur van Technologie & Product Planning. “Het is een inspirerende ervaring die je werkelijk moet horen om te geloven.”

De NAD D7050 Spotify Connect biedt vanaf vandaag aan aan abonnees van Spotify Premium die op zoek zijn naar echte hi-fi. De eigenaars van de NAD D 7050 kunnen hun toestel hier opwaarderen naar softwareversie 1.62 vanaf de NAD website.