NAD stelt nieuwe topper NAD C388 voor

nad c388 versterker

 

De nieuwe NAD C388, het grootste model uit de nieuwe New Classic-serie, zou zich wel eens snel kunnen ontpoppen tot het nieuwe vlaggenschip van het merk. Lees hier snel alles over deze topversterker.

Met de vorige topproducten van NAD in ons achterhoofd, zoals de NAD 3020, liggen de verwachtingen op de markt hoog voor deze NAD C388. Vooral dan op gebied van kracht en flexibiliteit. Aan kracht geen gebrek; 170 Watt aan 4 Ohm. Het geheim is een uitgekiende schakeling. NAD spreekt hier over een hybride-digital-versterkertechniek. Ook flexibiliteit heeft de C388 in overvloed. Drie analoge ingangen, waaronder phono-mm, wachten je aan de achterzijde op. Je vindt er ook een voorversterker-/sub-out terug samen met klemmen voor luidsprekersets. Nog mooier: Maar liefst vier digitale ingangen, twee coaxiale en twee optische.

De C388 is modulair gebouwd en kan uitgebreid worden met apart verkrijgbare modules. Naast een HDMi-module is er ook een streamingmodule met DD-BluOS met twee usb-ingangen en een netwerkaansluiting.

Je stuurt de NAD C388 zowel met je afstandsbediening als met de knoppen op het front aan. Met je afstandsbediening kan je vlot naar de gewenste ingang switchen.

NAD is erg fier op het asymmetrische Power-Drivenetwerkonderdeel dat over een stevige stroomleveringscapaciteit beschikt.

Digitaal aangestuurd zorgt de NAD C388 meteen voor een goed humeur. Het geluid is zeer duidelijk en precies en heeft bovendien een verend en slank fundament. De ruimtelijkheid overdrijft niet in haar dimensies, het klankbeeld daarentegen gaat veel verder dan de speakers en het laag gaat mooi diep.

Kom binnenkort kennis maken met dit model in één van onze winkels.