Maak binnenkort kennis met de Monitor Audio Silver Serie 6G

Monitor Audio Silver Serie 6G

Nieuwe Monitor Audio Silver Serie 6G

De zesde generatie van de Monitor Audio Silver Serie biedt alle mogelijke luidsprekermodellen die je je maar kan inbeelden. Van boekenplankmodel tot stevige vloerstaanders, de Monitor Audio Silver Serie 6G biedt ieder wat wils.

De Silver Serie 6G bestaat uit de Silver 50 (boekenplankluidspreker), de Silver 100 (statiefluidspreker), de Silver 200 (vloerstaand), de Silver 300 (vloerstaand), de Silver 500 (vloerstaand), de Silver C150 Center (midden), de Silver C350 Center (midden), de Silver FX (surround) en de Silver W12 (digitale sublaag). De Silver C350 Center drieweg is een gloednieuw model in de serie. Hij gebruikt dezelfde configuratie als de Silver 300, maar heeft een verticale uitlijning van de hoog- en middeneenheid.

Opnieuw zien we veel technologieën terug uit de Platinum Serie. Denk aan de DCF-filter of de HiVe II-basreflexpoort). De Silver Serie 6G onderscheidt zich echter door een ultra strak laag, lagere vervorming en een erg gedetailleerde weergave.

Silver 50

Dit kleinste tweewegmodel heeft een erg indrukwekkende laagweergave in alle ruimtes.

Silver 100

Eveneens een tweewegmodel, maar een statiefuitvoering. Deze laagweergave kan je vergelijken met zelfs een vloerstaander.

Silver 200

Een erg slank vloerstaand model dat een unieke verhouding tussen prestatie en afmeting garandeert. Ideaal voor als je een vloerstaander wil, maar niet de plaats hebt voor een zwaarder model.

Silver 300

Deze drieweg vloerstaander heeft vier luidsprekereenheden die samen met de slanke behuizing een strakke weergave en heldere positionering geven.

Silver 500

Dit nieuwe topmodel heeft dezelfde configuratie als de 300, maar door enkele aanpassingen kan deze tot 30 Hz.

Silver C150 Center

Deze compacte middenluidspreker is gemaakt om perfect te passen bij de Silver 100 en 200.

Silver C350

Een compromisloze middenluidspreker die het middengeluid aan maximale kwaliteit weergeeft, dat zelfs in de meest hoogwaardige thuisbioscopen.

Silver FX

De surroundluidspreker met bipool of dipool.

Silver W-12

Een digitale actieve sublaagluidspreker met APC en een laagweergave tot 22 Hz.