Lyngdorf TDAI-1120, superieure streamingoplossing

Lyngdorf TDAI-1120 superieure streaming

Introductie Lyngdorf TDAI-1120, “de superieure streamingoplossing”

Lyngdorf Audio presenteert met trots de Lyngdorf TDAI-1120. De nieuwste telg van de TDAI-collectie, zijnde een prachtige compacte streaming geïntegreerde versterker met een vermogen van 60 watt @8 Ohm of 120 watt @4 Ohm.

Het ontwerp van de TDAI-1120 volgt de uitstraling van het specifieke zwarte, glanzende, glazen front en mat geanodiseerde aluminium behuizing van de eerdere modellen uit de TDAI-collectie.

Deze compacte versterker biedt ultieme flexibiliteit en streaming opties

Dankzij zijn kleine afmetingen kan deze versterker met zijn moderne vormgeving gemakkelijk overal in huis worden geplaatst. En met zijn uitgebreide functies biedt deze compacte streaming geïntegreerde versterker een grote verscheidenheid aan streaming opties.

Lyngdorf Audio RoomPerfect ™ correctie

Alle gebruiksvriendelijke functies worden gecombineerd met de wereldberoemde digitale technologie van Lyngdorf Audio; de gepatenteerde RoomPerfect ™ -correctie en calibratie. Dat maakt een significant verschil voor de ultieme luisterervaring, zowel in 2.0 als in 2.1 of 2.2 gebruik!

Specificaties van de Lyngdorf TDAI-1120 digital amplifier/streamer

4x digitale ingangen 2x analoge ingangen waarvan één phono ingang
1x HMDI eARC / CEC-ingang
1x Bluetooth

Netwerk connectiviteit met:

  • vTuner internet radio
  • DLNA Support
  • Spotify Connect
  • Roon Ready
  • AirPlay 2 met multiroom functionaliteit
  • Chromecast, ingebouwd en onafhankelijk van Bluetooth of smartphone connectie.

Network file playback Universal Plug and Play (UPnP) ondersteunt ‘zero configuration networking’. Configuratie wordt automatisch uitgevoerd zodra er verbinding met een netwerk is.

De ‘Lyngdorf Remote’ app voor mobiele apparaten, is al voorbereid om ook de TDAI-1120 aan te sturen.

Zie ook de complete lijst producten en specificaties van de Lyngdorf Audio serie

Presentatie en levering

De officiële presentatie van de digital amplifier/streamer Lyngdorf TDAI-1120 vindt plaats op de Integrated Systems Europe beurs voor AV en systeemintegratie. De ISE 2020 is te bezoeken in de RAI te Amsterdam van 11 to 14 februari 2020.

Voor gedetailleerd advies ben je uiteraard van harte welkom in onze HifiCorner winkel in België. Neem contact met ons op voor een afspraak. Of bel gerust

  • Hifi Corner Antwerpen +32 32329950
  • Hifi Corner Deurne +32 33220111
  • Hifi Corner Schoten +32 36583470

De verwachte levertijd is april 2020, meer informatie volgt!
De verkoopprijs is € 2000,- inclusief BTW. 

1 reactie

  1. […] versterker is een Lyngdorf TDAI-2170 een ideale combinatie of… de binnenkort verkrijgbare Lyngdorf TDAI-1120 met ingebouwde netwerkspeler en uiteraard Lyngdorf’s unieke RoomPerfect […]