Lyngdorf service met how-to video’s

Bekijk de how-to videos voor de TDAI-1120

We zijn erg blij de eerste “how-to-video’s” met jullie te kunnen delen. Deze behulpzame instructievideo’s hebben allemaal een voice-over die de gebruiker begeleidt met de opstelling van het apparaat.

In deze reeks met zes video’s how-to video’s laat Lyngdorf zien hoe je de Lyngdorf TDAI-1120 streaming amplifier installeert met zowel Ethernet-verbinding als wireless, dus via draadloze verbinding.
Je kunt bekijken waar je de luidsprekerkabels, ethernetkabel en netsnoer moet aansluiten en hoe je de Wifi setup via iPhone of Android afrondt.

Ook wordt er gedemonstreerd hoe je de Lyngdorf TDAI-1120 installeert als je het apparaat analoog wilt gebruiken.

Lyngdorf app

Profiteer optimaal van de TDAI-1120 met Tidal en Airplay!

In de video Playing music with TIDAL and Airplay laat Lyngdorf zien hoe je muziek kunt spelen op de Lyngdorf TDAI-1120 met TIDAL en Airplay.
Zie hoe je verbinding maakt met Airplay en de Lyngdorf TDAI-1120 in de TIDAL-app.

Bedien de TDAI-1120 met een app

De ‘Lyngdorf Remote’ app vindt automatisch de TDAI-1120 die is aangesloten op je lokale netwerk en je kunt alle basisfuncties, zoals ingangsselectie en volumeniveau, vanaf je handheld-apparaat aanpassen.

De ingebouwde mediaspeler kan rechtstreeks worden bediend en je hebt toegang tot muziekbestanden die zijn opgeslagen op pen-drives die zijn aangesloten op de Lyngdorf TDAI-1120.

De app heeft ook een zoekfunctie naar alle bestanden die zijn opgeslagen op lokale harde schijven zoals je bijvoorbeeld computer of NAS. Door naar links en rechts te vegen, krijg je toegang tot albumhoezen en informatie over de signaalresolutie.

De ‘Lyngdorf Remote’ -app is beschikbaar als gratis download voor zowel IOS als voor Android.