Lyngdorf MP-60 AV surround processor

Lyngdorf MP-60 surround sound processor

De Lyngdorf MP-60 surround processor is uitgevoerd met alle mogelijke technologieën waar Lyngdorf bekend om staat inclusief het fantastische RoomPerfect kamer akoestiek correctiesysteem en de onovertroffen digitale signaalverwerking.

De Lyngdorf MP-60 is tegelijk met de Steinway-Lyngdorf P-300 ontwikkeld bij Lyngdorf in Skive, Denemarken.

Lyngdorf MP-60 AV  surround processor Hifi Corner

State of the art HDMI en Audio schakelen

De Lyngdorf MP-60 is uitgevoerd met 16 gebalanceerde XLR uitgangen voor audio die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn in een opstelling voor dagelijks gebruik.

Met 8 HDMI ingangen en 3 HDMI uitgangen waarvan 1 HDBaseT.
Deze ultieme digitale high-end surround processor ondersteunt het HDMI 2.1, eARC, Dynamic Lip-Sync en QMS(Quick Media Switching)
Ook worden alle pre-productie montage formats ondersteund.

Door de volledig gescheiden 16 kanalen decodering verwerkt de Lyngdorf MP-60 alle surround audio formats zoals Dolby Atmos, DTS:X Pro en AURO-3D. Dus je kunt gerust boven op zolder een film kijken met Dolby Atmos terwijl er in de keuken via Spotify muziek speelt.
De MP-60 levert in al deze formats de hoogste prestaties in zijn klasse en ver daarboven. En geeft het videosignaal door met processorsnelheden van 18 Gbps. Dat maakt het mogelijk om volledig 4K 60Hz te streamen inclusief HDR en Dolby Vision.

De uitgebreide Audio Return Channel; eARC maakt het mogelijk om volledig Dolby Atmos bit perfect heen en weer te sturen tussen de beeldweergever en de gebruikte mediaspelers wat de ultieme manier van beeld- en geluid streamen mogelijk maakt.

Uiteraard ondersteunt de Lyngdorf MP-60 ook het nieuwe HDR format: HLG (Hybrid Log Gamma)

Lyngdorf MP-60

Optionele modules 

En als bovenstaande nog niet voldoende is, zijn er ook nog de volgende modules als optie te integreren:

  • 16-kanaals DCI-compatibele digitale AES / EBU-ingang voor filmservers (≤192kHz / 32bit) / DB25), 
  • 16-kanaals digitale AES / EBU-uitgangskanalen (Fix 97.565kHz / 24bit / DB25), 
  • 16-kanaals AES67 digitale AES / EBU-uitgangskanalen (Fix 48kHz / 24bit / RJ45).  

Kijk voor alle mogelijke combinaties op de Lyngdorf Audio pagina bij Hifi Corner Trading. Je vindt er ook uitleg over het verschil wat RoomPerfect kan maken!