Lyngdorf stelt nieuwe Lyngdorf MH-2 speaker en BW-2 subwoofer voor

Lyngdorf MH-2 lifestyle

 

Lyngdorf Audio brengt ons twee nieuwe topluidsprekers ; de Lyngdorf MH-2 speaker en de BW-2 breedband subwoofer.

Lyngdorf MH-2

De MH-2 legt duidelijk de nadruk op topperformance. Je hebt de keuze uit stijlvol gloss zwart of modern mat wit. Qua plaatsing kan je deze handige speakers erg veelzijdig inzetten. Tegen de muur, op meubels of op  stands .
Lyngdorf beschrijft de MH-2 als een luidspreker die ontworpen is voor hoge prestaties die zelfs op hoog volume zeer dynamisch blijven door gebruik te maken van temperatuurresistente spreekspoelen van glasvezel. Hierdoor wordt oververhitting en geluidsvervorming drastisch geminimaliseerd.

De MH-2 is volwassen genoeg om in zijn eentje je favoriete muziek weer te geven, maar werd gedeeltelijk ontworpen om in het gezelschap van één of meerdere BW-2 high end subwoofers te vertoeven.  Samen zorgen ze voor een extended full range systeem dat je stoutste dromen waarmaakt.

Lyngdorf BW-2

Ontworpen als high end breedband subwoofer geeft deze 400 Watt (!) actieve BW-2 een extreem hoge dynamiek en precisie. Lyngdorf omschrijft het design als ‘form follows function’, vormt volgt functie. Zo ligt de focus weer overduidelijk op de best mogelijke geluidsweergave. Net als de MH-2 is ook de BW-2 beschikbaar in high gloss zwart of mat wit. Je kan hem zowel horizontaal als verticaal plaatsen voor de perfecte integratie in je bestaand systeem.

Het frequentiebereik van deze subwoofer gaat in ‘bypass’-mode tot 800 Hz ! Dit in tegenstelling tot de meeste traditionele tegenhangers, want die gaan vaak maar tot 120 Hz. Kortom: Deze driver volgt het signaal met extreme perfectie. De speciaal ontwikkelde bass-driver beschikt over een overgedimentioneerde magneet en spreekspoel om de  frequentierespons perfect te kunnen controleren. Het resultaat: een extreem snelle responstijd en hoge efficiëntie.

De BW-2 is dus veel meer dan een subwoofer, zeker in combinatie met de MH-2 luidsprekers.

Indien dit MH-2/BW-2 combo wordt aangestuurd vanuit een digitale Lyngdorf TDAi2170 versterker met ingebouwde cross-over en Room Perfect, dan wordt het resultaat gewoonweg grandioos !

Kom dit wonderbaarlijke systeem in onze winkels bewonderen en overtuig jezelf.