Lyngdorf BW-3 subwoofer

Lyngdorf BW-3 subwoofer met groot frequentiebereik

De Lyngdorf BW-3 is een actieve subwoofer met een groot frequentiebereik om optimaal dynamisch en natuurgetrouw de lage tonen weer te geven.

De meeste traditionele subwoofers zijn gelimiteerd tot 120 Hertz terwijl de Lyngdorf BW-3 tot maar liefst 800 Hertz in bypass mode kan weergeven. Hierdoor is deze BW-3 subwoofer beter te combineren met vele configuraties zoals Home-Cinema of stereo opstellingen met cross-over filters in de receivers of versterkers.

Lyngdorf BW-3 met ingebouwde klasse D versterker

De ingebouwde RMS klasse D versterker heeft een vermogen van 400 Watt. Lyngdorf heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen van audiofiele, uitstekend klinkende klasse D versterkers met hoge dempingsfactor.

Ook deze ingebouwde versterker heeft enorme controle over de 8” lange slag woofer van de BW-3. Dit betekent dat hij in staat is om veel lucht in beweging te brengen. En dat is wat je verwacht van een goede subwoofer!

De besloten behuizing heeft een inhoud van slechts 7 liter. En de woofer is speciaal voor de BW-3 met zo’n kleine inhoud ontworpen en is extreem snel en krachtig. Hij heeft een enorme magneet, een 38 mm spreekspoel en een rigide conus van aluminium.

De kast wordt geleverd met losse voetjes van rubber die je er zelf op kunt plakken. Je kunt de kast zowel staand als liggend plaatsen om een ultieme integratie in ieder interieur of beschikbare ruimte mogelijk te maken.
De uitvoering is verkrijgbaar in hoogglans zwart, mat zwart en mat wit.

Optimale combinatie met de Lyngdorf luidsprekers

Een combinatie met bijvoorbeeld de Lyngdorf MH-3 compacte satelliet luidsprekers zorgt voor een ongeëvenaarde geluidskwaliteit. Dit komt mede door hun hoog dynamisch bereik vergeleken met andere luidsprekersystemen met zulke minimale afmetingen.

Met de Lyngdorf TDAI-1120 versterker of TDAI-2170, beiden met het unieke Lyngdorf RoomPerfect-systeem, heb je een geavanceerde compacte muziekinstallatie in huis.

Voor meer combinaties raadpleeg de volledige productielijn van Lyngdorf Audio.

Of laat je adviseren door onze specialisten in de filialen van HifiCorner.