Lyngdorf Audio TDAI-2170 wint de Absolute Sound Editor’s Choice Award

TDAI-2170 Wins The Absolute Sound Editors Choice Award

Lyngdorf Audio wint voor het tweede jaar achtereenvolgens de Absolute Sound Editor’s Choice Award

De volledig digitale stereo versterker Lyngdorf Audio TDAI-2170 is voor het tweede jaar op rij, geëerd met de Absolute Sound Editor’s Choice Award! Deze prestigieuze prijs is de jongste in een lange lijst van onderscheidingen die de TDAI-2170 heeft binnen gehaald sinds de lancering.

In de oorspronkelijke beoordeling, verklaarde het tijdschrift: “Het is moeilijk voor te stellen dat mensen niet van deze techniek houden en het tegelijkertijd fantastisch vinden.”  aldus recensent Robert E. Greene

Naast zijn volledig digitale signaalweg heeft deze versterker de mogelijkheid om door middel van modules uit te breiden met extra HDMI, USB en analoge aansluitingen. Met bovendien de standaard ingebouwde RoomPerfect™ kamer correctie technologie, biedt de TDAI-2170 dé formule voor een geluidservaring die critici en luisteraars verbaasd heeft doen staan.

Lees meer over het invloedrijke Room Correction systeem ‘RoomPerfect™’ van deze versterker.

TDAI-2170 maakt iets los in HiFi Statement Net Magazine

De Lyngdorf AudioTDAI-2170 heeft ook een lovende recensie verdiend van een andere audiofiele publicatie. De Duitstalige HiFi Statement Net Magazine heeft de de TDAI-2170 uitgeroepen tot:

“Een ongewoon goed uitgeruste versterker. Vooral in een akoestisch moeilijke luisterruimte blijkt zijn enorme potentieel. De geluidsweergave is evenwichtig en muzikaal aantrekkelijk. De veelzijdigheid en de mogelijkheid van de verschillende modules voor de uitbreiding maken deze volledig digitale stereo versterker nog aantrekkelijker.”

Lees hier de volledige test van HiFi Statement Net Magazine.