Lyngdorf Audio MP-50 Surround Sound Processor DTS:X compatibel

Lyngdorf Audio MP-50 Surround Sound Processor DTS:X compatibel

Lyngdorf Audio voegt DTS:X compatibiliteit toe aan MP-50 Surround Sound Processor

DTS:X is het nieuwste format van DTS, Inc. ofwel Digital Theatre System, een digitaal geluidsformat opgeslagen op zowel film als op Blu-ray voor bioscoop- en homecinema meerkanaals geluid; surround sound.

Naast Dolby Atmos® en AURO-3D® ondersteunt Lyngdorf Audio nu ook DTS:X met de MP-50 meerkanaals processor. Dit betekent inclusief DTS Neural:X post processing en DTS Dialog Control. Door deze nieuwste manier van decoderen wordt onder andere de balans van de boven- of hoogte speakers verbeterd. De overgang van het ene kanaal naar het andere gaat vloeiender waardoor de positionering van het geluid nóg nauwkeuriger wordt. Zelfs bij systemen tot 11.2. Hiermee wordt bedoeld 11 geluidskanalen plus 2 subwoofers.

Thomas Birkelund, Steinway Lyngdorf CEO is zeer enthousiast over deze software toevoeging van DTS:X. Nu ondersteunt de MP-50 processor alle belangrijkste spelers op de innovatieve markt van surround sound systemen.

De combinatie van DTS:X met het akoestische correctiesysteem Roomperfect® van Lyngdorf Audio zal de liefhebber van pure volwaardige audioweergave veel mogelijkheden bieden en resulteert in een geheel nieuwe meeslepende beleving van het filmgeluid. Iets wat we mogen verwachten van de Lyngdorf MP-50, een toestel dat zich heeft gevestigd in de hoogste regionen op het gebied van audio en Surround Sound technieken.

Wilt u meer informatie over de Lyngdorf Audio TDAI-2170 versterker en de MP-50 Surround Sound Processor of over de nieuwste software updates neem dan gerust contact op met HifiCorner. HifiCorner is de officiële invoerder van Lyngdorf Audio en Steinway Lyngdorf voor de Benelux.