Golden Ear Award voor Lyngdorf TDAI-2170

Golden Ear Award Lyngdorf TDAI-2170

Lyngdorf Audio TDAI-2170 wint dit jaar de Golden Ear Award

Deze prijs wordt uitgereikt door The Absolute Sound, een prestigieus magazine. Alleen de beste producten van die dat  jaar getest zijn maken kans op deze award.

De TDAI-2170 met een volledig digitaal geïntegreerde stereo versterker van Lyngdorf Audio is heel populair. Sinds de release van dit product eind 213 verschenen er al vele positieve reviews. Het is zelfs zo dat dit het snelst verkochte product ooit is van Lyngdorf Audio. “We zijn er heel trots op dat de TDAI-2710 zo positief ontvangen werd door de markt en nu natuurlijk ook door de prestigieuze erkenning van The Absolute Sound,” vertelt Leif Schmücker (CMO Global Sales en Marketing). “Het is een hele eer om door zo een belangrijk magazine erkent te worden.”

Maar wat maakt dit product nu zo succesvol? RoomPerfect, dat is een ’s werelds meest geavanceerde kamer correctie systeem. Alle kamers en ruimtes zijn verschillend en hebben een verschillende akoestiek, dit heeft invloed op hoe je de muziek en geluiden hoort. RoomPerfect zorgt ervoor dat alle akoestische problemen weggewerkt worden.  Hierdoor klinkt het geluid dus veel beter. Maar ook het feit dat de versterker volledig digitaal en upgradebaar is en een HDMI-interface heeft, hebben ervoor gezorgd dat dit product een heus succes is geworden.

“Het geluid is exceptioneel. Om nog maar te zwijgen over het werk dat de RoomPerfect doet,” schreef Robert E. Green in zijn review over de TDAI-2170 in The Absolute Sound Guide to Affordable High-End Audio.

Product info Hifi Corner

Aanvraag product- en verkoop informatie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HIFI CORNER BVBA - Jozef Verbovenlei 54, 2100 Deurne - BE 0424.192.678 - BTW BE0424.192.678 - IBAN BE05 3200 8085 0075 - BIC BBRUBEBB

Pin It on Pinterest