Luidsprekers in de kijker: DALI Rubicon

 

dali rubicon 8

Door onze passie voor audio zetten we graag eens een product in de kijker. Deze maand is dat de DALI Rubicon serie, een breed bekroonde luidsprekerreeks boordevol technologie en kwaliteit.

DALI werkt al meer dan dertig jaar aan audioproducten, en die ervaring wordt weerspiegeld in de Rubicon luidsprekers. Deze reeks wordt geproduceerd in Denemarken in het licht van de Epicon serie en heeft een stijlvolle, elegante behuizing en design. Het doel: Het gevoel van een live optreden in je woonkamer brengen.

De DALI Rubicon serie bestaat uit zes modellen. Het grootste model en tegelijkertijd het vlaggenschip van de reeks is de DALI Rubicon 8. Deze vloerstaander verbaast door zijn enorme soundstage en impressionante bas. Met drie drivers stuurt hij het geluid met gemak alle richtingen uit. Dan volgt de DALI Rubicon 6, een vloerstaander met twee 6,5-inch woofers die meer bas in grote ruimtes kan brengen. De Rubicon 5 zet dan weer in op de hoge frequenties door zijn hybrid tweeter module met een zachte dome en ribbon tweeter.

Na drie vloerstaanders volgt de DALI Rubicon 2 als stand speaker. Dit model is de perfecte mix tussen een compact formaat en kwalitatieve audioprestaties. Met een MDF-behuizing zit de lichte 29mm soft dome tweeter perfect behuisd en zijn verfijnde details mogelijk. Verder zien we de DALI Rubicon LCR muurspeaker. Dit model valt op door zijn prestaties en design met een hybrid tweeter module en de low-loss driver. Afsluiten doen we met de DALI Rubicon VOKAL, een centrale speaker die een complete Rubicon set-up aanvult met twee 6,5-inch woofers en een hybrid tweeter.

De Rubicon reeks is een ongeëvenaarde serie die uitblinkt op diverse gebieden. In onze winkel kan je dagelijks komen genieten van deze modellen en ze uitgebreid bekijken en beluisteren. Wij geven je met plezier alle uitleg en beantwoorden al je vragen. Tot snel!