Cambridge Stream Magic V2 nu ook met Spotify

Cambridge Audio’s Stream Magic 6, de meervoudige winnaar van allerlei ”product of the year” conclusies en diverse ”grouptests”, kreeg een door velen gewenste upgrade: Spotify!

De kwaliteiten van de eerste serie StreamMagics zijn genoegzaam bekend, niet alleen door de geluidskwaliteit maar ook door de erg goed werkende gratis Android en iPhone/iPad apps. Spotify Connect is verkrijgbaar als een simpele firmware upgrade en kan bediend worden met vrijwel alle Smartphones, tablets en desk­ en laptops. Groot voordeel is natuurlijk dat de verbinding niet ”zichtbaar” hoeft te zijn en er tijdens een telefoongesprek of het spelen van een game geen onderbrekingen optreden.

Enkele Stream Magic 6 V2 eigenschappen:

  • Alle belangrijke formaten worden ondersteund, inclusief 24­bit studio master quality (192kHz) WAV en FLAC bestanden
  • Haalt het beste uit de Internet Radiowereld; met de Stream Magic 6 V2 heeft men toegang tot meer dan 20,000 internet radiostations die opgespoord kunnen worden op naam, genre of locatie
  • Dankzij de tweevoudige Wolfson WM8740 DACs en ATF upsampling technologie levert de Stream Magic 6 V2 optimaal geluid, via welke bron dan ook, is ruim voorzien van digitale ingangen waardoor TV’s, computers, Bluerayspelers, Gamesets, iPods en iPads voorzien van een digitale uitgang aangesloten kunnen worden met een enorme geluidsverbetering als resultaat.
  • De Stream Magic 6 V2 is simpel te installeren en te gebruiken, Door draadloze verbindingen met thuisnetwerken wordt kabelspaghetti vermeden en kan er aangesloten worden op bestaande apparatuur.

Cambridge Stream Magic V2 als voorversterker

De StreamMagic 6 V2 kan ook gebruikt worden als voorversterker, De Stream Magic 6 V2 is voorzien van de allerbeste digitale volumeregeling, zonder bitreductie. Dit betekent dat je hem direct kunt aansluiten op een versterker zoals de 851W of 651W.

De adviesverkoopprijs Stream Magic V2 met Spotify is € 999.00.