Bowers & Wilkins P5 Maserati edition

Met trots kondigt Bowers & Wilkins de P5 Maserati Edition mobiele hifi-hoofdtelefoon aan

Deze superieure hoofdtelefoon voegt zich bij de Bowers & Wilkins 805 Maserati Edition luidspreker en Bowers & Wilkins’ unieke in-car audiosystemen, speciaal afgestemd voor de Maserati Ghibli en Quattro porte.
Maserati en Bowers & Wilkins zijn wereldwijd vermaard om hun toewijding aan technologische innovatie en ultieme prestaties. Beiden geroemd vanwege hun luxueuze aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen, en beiden vermaard vanwege de prestaties en de kwaliteit van hun producten. Het is daarom niet meer dan logisch dat deze twee bedrijven opnieuw de handen ineen slaan om prachtige producten op de markt te brengen.

Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition

Als eerbetoon aan de bijzondere design-geschiedenis van beide merken is de hoog aangeschreven P5 mobiele hifi-hoofdtelefoon van Bowers & Wilkins nu ook verkrijgbaar in een speciale Maserati Edition. Deze hoofdtelefoon combineert de onovertroffen audioprestaties van Bowers & Wilkins met ontwerpelementen en materialen die regelrecht uit Maserati’s rijke Italiaanse erfgoed komen.

Iconisch ontwerp

De Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition is vervaardigd uit fraai en natuurlijk leer in Maserati’s unieke ‘deep racing blue’, voor een luxueuze en comfortabele pasvorm. Daarbij is het iconische Maserati drietand-logo zowel op de hoofdband van de P5 Maserati Edition als op de exclusieve lederen reisetui te vinden. Dit logo is in 1926 ontworpen door Mario Maserati, die zich liet inspireren door het standbeeld van Neptunus in de fontein op het Piazza Maggiore in Bologna.

Briljante audioprestaties

Uiteraard levert de P5 Maserati Edition de bekroonde audioprestaties waar de originele P5 mobiele hifi-hoofdtelefoon om bekend staat, met een natuurlijk geluid door het gebruik van speciaal ontwikkelde, ultra-lineaire neodymium magneten en hoogwaardig geoptimaliseerde Mylar membranen. Maximale geluidsisolatie door een combinatie van gesloten oorschelpen en een ‘closed-back’ ontwerp met een rigide metalen paneel.

Geweldige aansluitingen

Net als de originele P5 mobiele hifi-hoofdtelefoon, is ook de P5 Maserati Edition voorzien van een Made for iPhone®- kabel, met bedieningsfuncties en een microfoon, evenals een hoogwaardige standaard audiokabel met vergulde aansluitingen. Het wisselen van deze kabels is zeer eenvoudig. De oorschelpen kunnen er vanwege de magnetische sluiting simpelweg afgehaald om de kabel te verwisselen.
Met Maserati’s subtiele gevoel voor stijl en Bowers & Wilkins’ audioprestaties, is de P5 Maserati Edition onovertroffen op het gebied van luxueus luisteren.