Bowers & Wilkins Formation Series Draadloos én Hifi kwaliteit

Formation Suite Bowers & Wilkins

Draadloos geluid met Hi-fi kwaliteit

Draadloze audiosystemen zijn de nieuwe standaard voor gemak en connectiviteit in het hele huis. Maar vaak leidt dit tot compromissen zoals lagere kwaliteit en onderbrekingen in het geluid.

De Bowers & Wilkins Formation® Suite

Een compleet nieuw, volledig zelf ontwikkeld draadloos muzieksysteem!
Exclusieve draadloze Formation®-technologie combineert perfecte luidsprekersynchronisatie op basis van een eigen mesh-netwerk en een toonaangevende streaming-functionaliteit van 96 kHz/24-bit.
Dit garandeert een meeslepend, prachtig hifi-geluidsbeeld. Het herdefinieert de norm en blijft tevens trouw aan onze baanbrekende innovatie. Het eerste multi-room systeem dat voldoet aan de veeleisende standaarden van Bowers & Wilkins.

Ontdek de Highest Form of Sound™ met de nieuwe Formation® producten

Formation Suite Bowers & Wilkins

De Bowers & Wilkins Formation Series range

De Formation Series bestaat uit:

Formation Bar

Gebaseerd op onze legendarische luidsprekers is elke driver optimaal gepositioneerd om een breed en vol geluidsbeeld voor muziek en films te creëren.

Formation Duo

Met onze gepatenteerde Carbon Dome tweeter-on-top technologie en hetzelfde Continuum-conusmateriaal als in de legendarische 800 Serie Diamond-luidsprekers ervaart u bekabelde hifi-kwaliteit, maar dan draadloos.

Formation Audio

De gepatenteerde draadloze Formation-technologie verandert een traditioneel hifi-systeem in een hifi-streaming systeem voor een geluidservaring met het beste van beide werelden.

Formation Bass

Tegenover elkaar geplaatste drivers, krachtige versterkers en Dynamic EQ bieden een nauwkeurige basweergave en een laagweergave zonder vervorming.

Formation Wedge

Een uniek ontwerp met een luidsprekeropstelling onder een hoek van 120 graden creëert een breed stereobeeld voor een kamervullende geluidservaring.

Maak kennis met de Bowers & Wilkins Formation® Suite bij HifiCorner +32 (0)3 2329950

…en kijk ook even naar deze informatieve introductiefilm: Introducing the Formation Suite by Bowers & Wilkins