Bluesound voegt Spotify Connect toe

Bluesound, de eerste draadloze digitale multi-room systeem dat gekend staat om een hoge kwaliteit van audio, voegt Spotify Connect toe aan zijn collectie van digitale muziek diensten. Bij de volgende software update kunnen Bluesound eigenaars over heel de wereld genieten van Spotify’s home audio muziekervaring met probleem loze controlesysteem en directe toegang tot waar Spotify allemaal voor staat, gepersonaliseerde radio, verschillende afspeellijsten en natuurlijk een bibliotheek aan muziek voor bij je thuis. Bluesound Spotify Connect kan ook tegelijkertijd naar verschillende Bluesound Players bij jouw thuis streamen. Dit voor een nog rijkere muziekervaring bij jouw thuis.

Door de komst van Bluesound Spotify Connect, kunnen klanten genieten van meer dan twintig miljoen liedjes, die door heel het huis gestreamd kunnen worden naar de Bluesound’s HIFI  Player door middel van WIFI of ehternet en dit allemaal vanop je IOS of Android apparaat. Spotify’s verbintenis om miljoenen mensen te verbinden met hun favoriete muziek loopt in lijn met Bluesound’s missie om innovatieve draadloze audio producten en technologieën te creëren voor de best mogelijke muziek ervaring. Bluesound hecht veel belang aan de muzikale integriteit en heeft de grenzen van het wat mogelijk is van de hardware tot de software uitgebreid zodat het digitale signaal aan de opnames van de artiest trouw blijft. Met Spotify Connect was het streamen van muziek tussen smart en Bluesound apparaten nog nooit zo makkelijk.

“Spotify Connect is een perfecte aanvulling op de digitale en streaming technologieën van Bluesound. De gebruikers zullen het beste van beide werelden krijgen, een betrouwbare HiFi en moeiteloze controle van de muziek op je smartphone, tablet and het Bluesound ecosysteem,” zegt Greg Stidsen, Director Technology en Product Planning bij Bluesound. ” Stel je voor dat je op je gsm naar je favoriete afspeellijst op Spotify aan het luisteren bent en je dan daarna thuis ,zonder een beat te missen,  op je Bluesound Player kan laten afspelen. Bluesound, een bedrijf dat gekenmerkt wordt door draadloos streamen door heel het huis, laat het digitaal streamen van muziek in heel je huis toe. Het geeft de eigenaars de mogelijkheid om miljoenen nummers via Bluesound Spotify Connect in een kamer of  elke kamer van je huis af te spelen. Dat is pas echt Living HiFi.”

Spotify Premium abonnees kunnen vanaf  1 juli 2014 streamen via Bluesound Spotify Connect. Het enige wat er moet gedaan worden, is het upgraden van de Bluesound Player naar software versie 1.10.0 of hoger en moeten de IOS App v1.10.0 of  de Android App v1.10.0 upgraden om deze ervaring bij je thuis te hebben.