Uniek én met prijsvoordeel, de Bluesound Vault 2

Bluesound Vault 2

 

De Bluesound Vault 2 stelt op het eerste zicht niet veel voor, maar verbergt een wereld van mogelijkheden en een uniek geluid. Wij stellen hem graag aan je voor.

Wie de Bluesound Vault 2 voor het eerst ziet, heeft geen idee welk potentieel er achter deze simpele behuizing schuilt. Zo vinden we aan de binnenkant een harde schijf met twee terrabyte aan capaciteit. Het is dus niet enkel een streamer, maar een volwaardige ripper. Aan de voorkant kan je bovendien ook een cd insteken die de Vault 2 vervolgens vlotjes ript.

Na de startupdate stap je binnen in de spannende wereld van de Bluesound Vault 2. Je kan urenlang bladeren door de vele internetradiostations en streamingsdiensten (Spotify, Qobuz, Tidal, Deezer,…). Wie zijn Vault 2 bovendien toegang geeft tot een HIGHRESAUDIO- of HDtracks-account ziet meteen alle betaalde files verschijnen op het muzieksysteem. Je zal ook smullen van de optie om de playlists van je smartphone probleemloos af te spelen op de Vault 2. Over het algemeen is deze speler een kei in de omgang met playlists. Je stelt ze vlotjes samen, ongeacht of ze nu van de interne harde schijf komen of van bijvoorbeeld Spotify; geen enkel probleem voor de Bluesound Vault 2. Natuurlijk geldt dit ook voor usb-sticktracks of tracks op een aangesloten NAS.

Bezit je meerdere Bluesoundtoestellen? Dan kan je deze allemaal verbinden tot één groot multiroomsysteem via de handige app. De app zelf verdient ook een staande ovatie voor de mogelijkheden en diversiteit.

Nog een leuke feature: De Bluesound Vault 2 heeft een uitgang voor hoofdtelefoons. Je kan het volume steeds regelen, ook aan de cinch-uitgang.

De Vault 2 is uitgerust met een 1-gHz-ARM-Cortex-9-Multi-Coreprocessor en een custom chip van Texas Instruments; een Delta-Sigma met PCM5122 die tot 32 Bit kan verfijnen. Geen enkel audioformaat is een uitdaging voor de Vault 2, zelfs Apple Lossless. Op de harde schijf ript de Bluesound FLAC- en/of MP3-formaat.

Zo elegant en capabel als de Bluesound Vault 2 lijkt in zijn features, even elegant en capabel is zijn geluid. Hij is zeer precies en geeft alles harmonieus en dynamisch weer.

Samengevat: de Bluesound Vault 2 is de nieuwe referentie voor moderne muzieksystemen, zowel op gebied van features als geluid. Kom hem snel eens proberen in onze winkels, want de Bluesound Vault 2 heeft een prijsvoordeel van 1299 naar 999 euro tot uiterlijk 31/01/17!