Bluesound Node2 wint EISA-award beste netwerkspeler

eisa award bluesound node2

De laatste maanden heeft de nieuwe generatie Bluesound producten hoge ogen gegooid in de internationale vakpers en kregen de verschillende modellen de ene na de andere fantastische review.

Het is dan ook niet echt een verrassing dat de Bluesound Node2 de gereputeerde EISA-Award gewonnen heeft voor beste netwerkspeler van het jaar 2016-2017.

Dit zijn de woorden van de jury :

“De laatste versie van deze veelzijdige netwerkmediaspeler ontvangt niet enkel een strakke behuizing, maar pronkt nu ook met meer ingangen, incluis Ethernet, WiFi, USB, aptX Bluetooth en een gecombineerde optische/3,5-mm aansluiting. De NODE 2 is gemakkelijker te gebruiken, met afspeellijsten die automatisch worden samengesteld.

Het reageert ook soepeler dankzij een toename in rekenkracht. Ondersteuning voor onder meer Spotify, Qobuz en Tidal en compatibiliteit met MQA betekenen dat luisteraars genieten van eenvoudig toegang tot streaming in lossless geluidskwaliteit. Best van al, de NODE 2 klinkt dynamisch, driedimensioneel en zacht voor het oor, een prestatie die je niet zou verwachten gegeven zijn bescheiden verschijning.”