Yamaha presenteert nieuwe Aventage AV-receivers

yamaha aventage

De nieuwe Yamaha Aventage AV-receivers zijn niet alleen mooi om te zien, ze zitten ook boordevol nieuwe technologieën zodat je steeds van het beste beeld kan genieten. Ze hebben onder andere Dolby Atmos en DTS:X.

Zowel Dolby Atmos als DTS:X staan bekend voor hun ongelofelijke surround-kwaliteit. En nu zitten ze maar liefst allebei in deze achtste generatie Yamaha Aventage AV-receivers. De modellen zijn de RX-A670, RX-A770, RX-A870, RX-A1070, RX-A2070 en RX-A3070. Allemaal zijn ze gemaakt voor het beste geluid en beeld, en dat is zo sinds de release van de eerste generatie in 2010.

Deze nieuwe generatie onderscheidt zich van de markt met een reeks van baanbrekende audio- en videotechnologieën. Bijvoorbeeld 4K Ultra HD-ondersteuning met de standaard HDR10, Dolby Vision en HLG. De twee recentste HDR-profielen zullen deze herfst toegevoegd worden via een firmware update. Alle modellen hebben DSP voor de ondersteuning van diverse audioformaten en 3D Surround Sound met Dolby Atmos en DTS:X.

MusicCast is ook van partij

Bijna geen Yamaha-product meer zonder MusicCast, en dat is ook terecht. Deze multifunctionele multiroom-technologie veroverde de wereld in een mum van tijd dankzij kwaliteit en gebruiksgemak via de handige app. Audiofanaten zullen naar hartenlust kunnen streamen dankzij de toevoeging van Deezer en TIDAL naast de reeds aanwezige Spotify, Qobuz, Bluetooth en Apple Airplay. Met MusicCast kan je alle kanten op, zowel op vlak van muziekaanbod als kwaliteit.

Met Yamaha CinemaDSP Processing worden al je speakers gebruikt in je home cinema, en vanaf de Yamaha RX-A1070 is er zelfs Enhanced CinemaDSP. Dit zorgt voor een extra boost van Dolby Atmos en DTS:X Dankzij de Yamaha Scene technologie kan je je favoriete inputs, volume en meer opslaan in gebruikersprofielen.

Vanaf deze zomer kan je alle nieuwe modellen van de Yamaha Aventage lijn bij Hificorner komen bekijken. Voor meer informatie kan je alvast nu al bij ons terecht.

Product info Hifi Corner

Aanvraag product- en verkoop informatie
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • 500 Internal Server Error

  Internal Server Error

  The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

  Please contact the server administrator at support@combell.com to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.

  More information about this error may be available in the server error log.